Kitesurfing.no har kjørt kitekurs på Jæren siden 2001 og var en av de første kiteskolene i Norge. Siden da har vi opparbeidet oss mye erfaring noe som gjør oss til en av de beste kursbedriftene i landet.
Vår forretning fokuserer primært på kursaktiviteter noe som gjør oss veldig fleksible. Vi skreddersyr og tilrettelegger våre kurs slik at vi kan imøtekomme våre kunders behov og forventninger samtidig som vi ivaretar det som betyr mest: Sikkerhet og moro!
KSNO er en etablert kiteskole som ønsker å tilby en sikker, morsom og spennende opplevelse til deg som ønsker å mestre kitesurfing!

Instruktørene

Tor-Erik Hauge

Tor-Erik Hauge

Grunderen av kitesurfing.no. Kitet og vært instruktør siden steinalderen. Jobber som IT konsulent ved siden av kite moroa.

Martin Salem

Martin Salem

Begynte med skateboard og snowboard i barneåra, ble tatt av vinden i 2001. Hengte seg på Tor-Erik og gjengen i 2004, og har siden den gang blitt mer og mer glad i bølger, både med og uten kite. Tilbringer det meste av fritiden sin i sjøen eller på fjellet, både foran og bak kamera.

Tom Stensrød

Tom Stensrød

Drevet med brettsport på snø og vann siden 1988. Har kitet siden 2000 og ble med som instruktør et år senere. Foretrekker bølger på sjøen og pudder på fjellet. Jobber og med "EDB".

Marcus Hølland Eikeland

Marcus Hølland Eikeland

Marcus tok i en kite første gang i 2007, og livet ble aldri det samme. Utdannet sivilingeniør og jobber til daglig i olje&gass. Begynte først med snøkiting men det gikk ikke lenge før han havnet i vannet! Foretrekker en deilig vindfull dag på Jæren i perfekte forhold!

Oskar åslund

Oskar åslund

Oskar, 32, er en svenskimportert friluftsnerd som tar livet med ro. Baserer livet på kiting, surf, ski, snowboard, klatring og så videre...

 Andreas Ims Winther

Andreas Ims Winther

Anne-Sofie Engelschion

Anne-Sofie Engelschion

Video

Se vår promoteringsvideo hvor vi presenterer vårt vinteropplegg på Haukeliser.